O nama -

Proizvodi i usluge -

Tableti i aplikacije

Popravljamo tablete, za period popravka izdajemo novi tablet u najam, stavljamo InTaxi aplikacije, navigaciju i sve što Vam je potrebno za Taxi.

Razvojem tehnologije usavršena je jedinstvena TAXI aplikacija popraćena novim sustavom za dodjelu vožnji. U priloženom video pogledajte opis projekta, te za bilo kakve informacije kontaktirajte 01/6699-555. Za sve popravke tableta, Bluetooth modula, samih aplikacije ili sustava InFiskal aplikacije obratite se na naš kontakt broj.

Ugradnja taxi opreme

Samostalni ste i želite staviti neku novu reklamu na vaše vozilo, niste zadovoljni s običnom crnom naljepnicom vaše TAXI table?

Dođite u TTL s vlastitom idejom i mi ćemo Vašu ideju pretvoriti u stvarnost, staviti  u program, pokazati Vam krajnji model i  izraditi već sljedeći dan.

Nudimo Taxi transparente, novog dizajna, prilagođeno za vaše vozilo i reklamiranje. Dajemo tablete u najam u koliko je popravak duži od 1 dana. U ponudi također imamo univerzalne elektronički stabilne punjače 5V/3A sa mogučnošću spajanja na stalni napon.

Ugrađujemo  taximetre s najnovijom tehnologijom i mogućnošću programiranja više tarifa, otkupljujemo stare taximetre (staro za novo), ugrađujemo bluetooth module i vršimo popravke tableta i aplikacija.

CAN – bus  adapter,   NOVI  PROIZVOD

Zbog sve češće potrebe ugradnje taksi i mjerne  opreme u novija vozila  i složenosti  sustava i elektronike istih, TTL  dodaje novi proizvod u niz .

CAN-bus adapter uzima digitalni kodirani signal iz vozila te ga pretvara u analogni iskoristiv oblik te time dobivamo mogućnost ugradnje taksi opreme i sustava  u najnovije modele vozila . Možemo separirati razne informacije iz vozila i dostaviti Vam na uslugu .( npr. kod Vašeg vozača u smjeni dogodio se kvar /nemar  …da vozi bez vode , nema ulja  i sl. )

Krovna oznaka  ,,AUTOŠKOLA”
nova tehnologija; dvostruki plastificirani magnet !!

Obzirom na  postojeće proizvode na tržištu proizveli smo jedinstvenu tablu za auto škole čiji je noseći element dvostruki plastificirani magnet testiran na brzinu i izdržljivost.

Proizvod je odmah dostupan te se odobrava popust na više komada.

Proizvod za AUTOŠKOLE sa C, D i E kategorijom

Za sve autoškole koje školuju vozače (C, D i E kategorije) uz prijavu za COD 95, nudimo SIMULATOR DIGITALNOG I ANALOGNOG TAHOGRAFA u svrhu poboljšanja izobrazbe vozača i praktičnije edukacije.

Naš proizvod pruža efikasno i estetsko rješenje! U praktičnoj kutiji smješten je SIMULATOR DIGITALNOG I/ILI ANALOGNOG TAHOGRAFA te je uz to nadograđen SMART DISPLAY na kojemu se u realnom vremenu prikazuje graf odnosa vožnje i odmora.

Cijeli sustav je programski izmjenjiv i prilagodljiv Vašim zahtjevima i potrebama, te pristupačan po povoljnoj cijeni i vrlo prihvatljivom roku isporuke.

Pomoć pri korištenju InTaxi i InFiskal aplikacija

Članovi Radio Taxi Zagreba koji imaju program fiskalizacije mogu nam se obratiti za pomoć svakim danom od 08h do 19h na broj: 099/883-3838, te ako je u pitanju problem s računima, pogrešnim unosom cijene (npr. 3140kn umjesto 30,40kn) ili Mireo Karta.

Ako je korisnik kupio novi tablet zbog kvara ili oštećenja prijašnjega, dužan je donesti potvrdu iz Agram Servisa (ako je tablet tamo popravljan) isto tako vršimo prijenos aplikacije sa staroga na novi tablet. Pri dužem popravku tableta izdajemo zamjenski tablet!